Over mij

Ik ben Valeriya, trouwe fan van het vastleggen van verhalen op een eerlijke en inspirerende manier.

Al van kleins af aan was ik dol op kunst. Ik vond het heerlijk om te schilderen en trok er vaak op uit om mooie beelden vast te leggen. Mijn penselen heb ik intussen ingeruild voor een camera, maar mijn passie bleef ongewijzigd: tastbare herinneringen creëren aan de puurste, mooiste en meest authentieke momenten in het leven.

Na een fotografiestudie van drie jaar in Antwerpen kreeg ik de kans om stage te lopen in Parijs, gevolgd door een fantastische eerste werkervaring. Intussen mag ik mezelf al acht jaar voltijds zelfstandig huwelijks-, mode- en lifestylefotograaf noemen en hiervoor mag ik de wereld rondreizen.

Ik hou ervan om me keer op keer te laten inspireren door nieuwe mensen, plekken en verhalen en deze op een zo authentiek mogelijke manier weer te geven. Aan de hand van lichte en frisse beelden vang ik momenten en emoties zodat je er nog jarenlang plezier van hebt.

Eerdere samenwerkingen met :

Les Jumelles, Maasmechelen Village, Optiek Lammerant, Nanja Massy, Tiany Kiriloff, James Cooke en Dorian Liveyns, Terland, Laurence van den Borre Jewelry, Ameloti, AFC collection, Smoofl, JB Couture,…

“Samen creëren we iets adembenemend dat een leven lang meegaat.”

Huwelijksfotografie

De trouwdag is een sleutelmoment uit jullie leven. Om al dat moois eeuwig te kunnen koesteren, heb je de ideale rechterhand nodig. Dat neem ik met veel trots op mij.

Jullie geluksmomentjes omzetten in tijdloze beelden is wat ik het allerliefste doe. Mijn belofte? Geen cliché foto’s of saaie perfectie, wél een prachtige weergave van wie jullie écht zijn samen. Geen ongemakkelijke glimlachen en geforceerde houdingen, wél jullie in jullie natuurlijke element. Ik laat geen enkel ontroerend detail aan me voorbij gaan, zodat jij en jouw favoriete personen zorgeloos kunnen genieten. En genieten – dat zal ik ook, want ik ben namelijk één van de geluksvogels die van begin tot einde mag meevieren.

Ik wil dat je met de beelden alle bijzondere gevoelens kan herbeleven: van de kippenvel op je armen tot de tranen van geluk. Dat is van onschatbare waarde, want het is tenslotte het enige dat overblijft wanneer de cake gegeten is, de confetti gestrooid is en de openingsdans gedanst is.

Klinkt als een match? Laten we beginnen bij het begin: vertel mij alles over jezelf en jouw plannen. Ik ben alvast benieuwd!

‘Word Waves by Olivia’